نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

تصرف روستای راهبردی در دونتسک توسط روسیه

روسیه امروز درباره پیشروی‌های نظامی ارتش این کشور در منطقه دونباس گزارش داده و گفته نیروهای مسکو با عقب راندن نیروهای اوکراینی اقدام به آزادسازی چند نقطه کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر ارتش روسیه امروز دوشنبه اعلام کرد روستای راهبردی «پاولوکا» در جنوب غرب دونتسک آزاد شده و از نیروهای اوکراینی پاکسازی شده است.

این روستا که در یک تقاطع کلیدی واقع شده در هفته‌های گذشته صحنه درگیری‌های شدید میان نیروهای روسیه و اوکراین بوده است. وزارت دفاع روسیه گفته ارتش اوکراین در این درگیری‌ها متحمل تلفات شدید شده‌اند. طبق اعلام روسیه، نسبت تلفات ارتش اوکراین به روسیه ۹ به ۱ بوده است.

رئیس جمهوری دونتسک اندکی قبل‌تر گفته بود که این روستا در منطقه مهمی واقع شده و تصرف آن پیشروی نیروهای روسیه به شمال منطقه را تسهیل می‌کند. این پیشروی برای عقب‌راندن اوکراین از مرکز دونتسک ضروری است.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

دولت اوکراین اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته لوهانسک در منطقه شرقی دونباس اوکراین را به کنترل خود درآورده و در تلاش برای تسلط بر همه مناطق دونتسک است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار